Єпископ Бородянський Варсонофій прийняв участь у духовно-освітньому форумі глухих людей

Понеділок, 05.12.2016 16:21

3-4 грудня у приміщенні археологічного музею Київської духовної академії відбувся Зимовий духовно-освітній форум глухих людей, організаторами якого були недільна школа для людей з вадами слуху та мовлення «Чути серцем», що діє при Духовно-просвітницькому центрі Воскресенського Кафедрального собору УПЦ та Вознесенська єпархія. Генеральні партнери – Київська духовна академія.

15355792

На початку заходу, до учасників звернулися організатори форуму єпископ Вознесенський і Первомайський Олексій та Анна Андріївна Блощинська – програмний директор і викладач КДАіС. Анна Андріївна розповіла про особливості місіонерської діяльності в рамках недільної школи «Чути серцем» та важливості вивчення жестової мови в КДС для майбутніх священнослужителів.

На форумі, з цікавою і важливою лекцією на тему «Про Євангеліє», виступив духівник недільної школи «Чути серцем», єпископ Бородянський Варсонофій.

Владика Варсонофій ставиться до нечуючих вихованців школи з особливою любов’ю і чуйністю. Саме турбота за духовне зростання нечуючих вірян реалізувалася у новому місіонерському проекті: щонеділі люди з вадами слуху мають можливість переглядати недільні євангельські проповіді з сурдоперекладом. Проповіді проголошує сам владика та клірики Андріє-Володимирського храму.

Випуск щотижневої програми для глухих людей розпочався у жовтні. Архів передач можна знайти сайті галереї Соборної (http://soborna.church.ua/), школи «Чути серцем», а також на каналі «youtube».

Редакція сайта

1524141

1523064

15267774 1

153374

1524141

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *